Лазерни принтери с гаранция от 12 месеца

Безплатна доставка за гр. София

Полезна информация

Предимства на реновираната техника

Реновираната техника не е ли втора употреба?
Не.
Втора употребa техника са стари лазерини принтери или стар компютър, почистен и сложен за продажба отново. Нищо повече. Реновираната техника е нещо съвсем друго. При нея устройствата се тестват и ако някъде има дори лек проблем или недостатък, частта се заменя или ремонтира основно. Така си гарантираш, че получаваш качествен, подобрен и надежден продукт на изгодна цена.

Например при лазерните принтери и компютри, всички компоненти минават през безмилостен тест на качеството:


Дори някъде да има минимален проблем, който може и да не забележиш с години, той се отстранява напълно. Същото се отнася и за лаптопите. Както при компютрите и при тях всяка една част от лаптопа преминава проверка с часове и се изяснява дали тази част ще работи още много дълго време. Ако се забележи и най-малкия проблем в дадена част тя веднага бива ремонтирана или сменена с нова.

Мониторите и лазерните принтери също се реновират на този принцип описан по-горе.

Реновираната техника не е втора употреба. Чрез тестове, поправка и надграждане на системата, тя получава нов живот и производителности то на по-ниска цена.

 

Какви са предимствата на реновираната техника?

Ефективност на достъпна цена

Реновираната техника е изгодна. Най-често тя се избира за работа в офис. Вместо да купуваш нов компютър или лазерен принтер на 4-5 пъти по-висока цена, реновираният ще се справи също толкова добре със задачата.

Спестяваш пари, получаваш надеждна техника и си спокоен, че в близките години няма да се наложи да ходиш по техници и ремонти.

Освен това, инвестицията винаги в най-новото е скъпо. Постоянно излизат нови и нови модели.

Качество от надеждни марки

Друг (огромен) плюс на реновираната техника е, че разчиташ на известни марки.

Всеки знае, че са изградени от качествени и надеждни  компоненти. Така си сигурен, че техниката е стабилна и ще работи дълго време за теб. Няма да се притесняваш дали ще се развали и ще я ползваш с увереност.

Защо? Защото всичките му компоненти са създадени и конфигурирани с мисълта да работят в в синхрон. Нещо което липсва в незнайните марки…

Ще намерите при нас техника на марки като: HP, ASUS, Dell, Toshiba, Lexmark, Brother, Kyocera, Apple и др. Всички продукти се внасят от големи държави с висок стандарт като Германия, подбиращи само най-качествената техника. И така ние сме сигурни че вие нашия клиент ще получите техника от най-висок клас.

Икономия на енергия

Известните марки  са създадени с мисълта за ефективност. Употребяват по-малко енергия и не се нагряват. Работата с тях е удоволствие и комфорт. Като плюс имаш малък разход на енергия.

Понякога използват до 60% по-малко енергия, защото са добре оптимизирани и изградени. Ефективността им не само ги прави икономични, но и удължава живота на самата система. Така вместо да купуваш или поправяш своя лазерен принтер, лаптоп, компютър или друг вид техника на всеки 2-3 години, ще ви се наложи на 4-5г.

 

Техниката с известна марка е надеждна, работи бързо и издържат по-дълго без ремонти. Инвестицията в качествен бранд винаги се отплаща с повече комфорт, надеждност и ефективност.

Вие заслужавате най-доброто на най-добрата цена! За нас е важно да останете доволни и след години когато ви потрябва техника отново да ни се доверите. Станете един от нашите многобройни доволни клиенти.